تحقیق در مورد فرآوری سیب 18 ص

تحقیق در مورد فرآوری سیب 18 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 18 صفحه  قسمتی از متن .doc :    ‏فرآوري سيب &‏ ‏فهرست مطالب انواع سيب 1 ويژگي‌هاي لازم براي فرآورش سيب 1 فيزيولوژي ميوه 2 برداشت سيب 4 آب سيب و انواع آن 5 آب سيب صاف شده 5 آب سيب طبيعي 5 آب گيري از سيب به روش چلاندن 6 آب سيب مخلوط 6 گزينش نوع ميوه 7 آسيا كردن سيب 7 فشردن و عصاره‌گيري از سيب 9 موادي كه آب سيب را كدر مي‌كنند 9 كاربرد آنزيم‌هاي پكتيناز 12 عوامل موثر بر زلال‌سازي آب سيب 13 گونه‌هاي تيرگي آب سيب 14 تيرگي‌هاي ناشي از نشاسته و دكسترين 14 تيرگي‌هاي ناشي از تانن‌ها در آب سيب 14 تيرگي‌ ناشي از صمغ‌ها در آب سيب 15 صاف‌سازي آب سيب 15 غليظ‌سازي آب سيب به روش تبخير 15 سردسازي آب سيب 16 انواع آب سيب 16 شربت سيب چشمك‌زن 16 آب سيب چشمك‌زن 17 آب سيب شيرين 17 آب سيب خشك 17 ‏فرآوري سيب &‏ ‏انواع سيب ‏در ايالات متحده آمريكا، پنج نوع فرآو …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *