تحقیق در مورد شیمی 80 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .DOC ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 80صفحه قسمتی از متن .DOC : 1 فصل اول بررسی منابع 1-1- تاریخچه آنتیاکسیدانها احتمالاً خیلی پیش از آن که در تاریخ ثبت شوند برای نگهداری چربیها مورد استفاده قرار میگرفتند. در زمانهای پیش از تاریخ گیاهان علفی و ادویهجات نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به واسطه خواص ضدعفونی و حفاظتکنندگی خود به کار میرفتند. اولین بار برتولت (1797) و پس از آن داوی (1817) گزارش کردند که برخی ترکیبات معین موجب کندی عمل واکنشکنندههای اکسیداتیو میشوند. شاید اولین گزارش دربارة استفاده از آنتیاکسیدانها در چربیها مربوط به دسچامیس (1834) باشد. وی مشاهده نمود که صمغ بنزوئین و عصارة درخت صنوبر قادر هستند فساد پمادها …