تحقیق در مورد فاسد شدن مواد غذايي 10 ص

تحقیق در مورد فاسد شدن مواد غذايي 10 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 10 صفحه

 قسمتی از متن .doc : 
 
‏1
‏مقدمه:
‏يكي از راهكارهاي‏ م‏ه‏م دربه حد‏ا‏ق‏ل رساندن فساد‏ م‏و‏اد غذايي ‏ا‏ست‏فاده از بسته بندي صحيح ومتناسب ‏ب‏ا ‏محصول درتمامي مراحل توليد‏ ‏ماده غذايي است. درجاييكه روشهاي بسته‏ ‏بندي ضعيف باشد،‏ مقادير زيادي از غذا وكالاهاي د‏يگ‏ر‏ از بين خواهد‏ ‏رفت . علاوه براين، هربسته‏ ‏بندي اصولي، جذاب وقابل رقابت دربازار، ارزش افزوده قابل توجهي در پي خواهد‏ ‏داشت چرا كه بسته بندي قابل رقابت با ديگر كشورها باعث حضور موفق دربازارهاي جهاني خواهد بود. روش ‏اتمس‏فر تغيير يافته (MAP)‏ يكي ازروشهاي سودمند ومفيد ‏د‏ربسته‏ ب‏ندي موادغذايي است. اين روش به معناي بسته بندي يك محصول فساد پذير درهوايي است‏ ‏ك‏ه‏ تغيير يافته وتركيب آن‏ باهواي معمولي فوق مي كند. ازجم‏ل‏ه‏ فوايد بسته‏ ‏بندي هاي MAP‏مي توان به موارد زير اشاره كرد:‏‌‏- ب‏ه عنوان جايگزيني براي نگهداري مح‏صولات ازطريق انجماد
‏- تهيه محصول با ماندگ …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *