تحقیق در مورد روش تهيه و استفاده از محيط كشت

تحقیق در مورد روش تهيه و استفاده از محيط كشت

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 12 صفحه  قسمتی از متن .doc :    روش تهيه و استفاده از محيط كشت : هنگام تهيه و استفاده از محيط كشت بايد به نكات زير توجه شود : تمام محيط هاي كشت بايد واجد مواد غذايي لازم براي ميكرو گانيسم باشند . رطوبت موجود در محيط هاي كشت در حد مفيد و لازم براي ميكرو گانيسم باشد . PH محيط بايد در حد معين باشد براي باكتريوژي PH=7.5 و براي كپكها PH=5.4 است . مواد شيميايي كه به عنوان غذا براي ميكرو گانيسم در نظر گرفته مي شود . چون بعضي از تركيبات موجود در تركيبات موجود محيط كشت اثر نامطلوب بر روي يكديگر دارند ، بهتر است اين مواد جداگانه تهيه گردند به عنوان ، هيد راتهاي كربن را جداگانه تهيه و در حين آزمايش با ساير مواد تشكيل دهنده محيط كشت مخلوط نمود . اگر از محيط جامد (حاوي آگاز ) استفاده مي كنيد بهتر است از ذوب مجدد محيط كشت خودداري شود چرا كه در مواردي از بين رفتن فاكتور هاي رشد مي گردد . تمام محيط هاي كشت بايد نامگذاري شده ، تاريخ تهيه ، نوع ميكروارگانيسم ك …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *