تحقیق در مورد معایب و محاسن ظروف تفلون12ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 12 صفحه قسمتی از متن .doc : معایب و محاسن ظروف تفلون تفلون؛ متهم دوستداشتنی اگر تاریخ ظروف را مطالعه كنید، متوجه میشوید كه تا به حال پشت سر هیچ جنسی این همه حرف و حدیث و بدگویی نبوده است. ظروف تفلون از آلودگی محیط زیست گرفته تا سرطانزایی به هر چیزی متهم شدهاند، اما جالب اینجاست كه هنوز هم محبوبترین ظروف آشپزخانه هستند و از پُر فروشترین ظروف پخت و پز به شمار میروند. تاریخچه پیدایش ظروف تفلون به سال 1938 باز میگردد. در این سال پلانك در شركت “دوپونت” آمریكا، مادهای پلیمری به نام پلیتترافلوئوراتیلن(PTFE) را كشف كرد و این ماده را با نام تجاری تفلون به صنایع غذایی و پزشكی هدیه كرد. این ماده در واقع نوعی پوشش نچسب و عایق الكتریسیته است كه هم مقاومت حرارتی بالایی دارد و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها دارد. تفلون در مقایسه با پوششهای نچسب دیگر، از …