تحقیق در مورد كاشت داشت برداشت زرشك

تحقیق در مورد كاشت داشت برداشت زرشك

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 19 صفحه  قسمتی از متن .doc :    اولويت عناوين 1-مقدمه 2-نام زرشك 3-ديدگاه يك بيگانه مقيم ايران 4-شربت زرشك 5-اندازه محصول زرشك درهكتار 6-انتخاب محل وخاك 7-روشهاي تكثيروفصل كاشت 8-هرس 9-كاشت زرشك 10-برداشت زرشك 11-آبياري وداشت زرشك 12-فايده هاي درخت زرشك وميوه آن 13-آفات وبيماريهاي مهم زرشك درايران 14-زرشك ميزبان مرض زنگ گندم 15-زيست شناسي مقدمه اعضاء مختلف درختچه زرشك ( ريشه ، پوست ، ساقه ، برگ وميوه ) ازنظرخواص طبي ودرماني ( مانندوجوداكسي آكانتين وبربرين درريشه ) ومصارف خوراكي ( طعامها، آشهاوغيره ) وصنعتي ( رنگرزي ، تانن سازي ، منبت كاري وخاتم سازي ) وسايرمصارف آن ( ازقبيل تهيه ژله ، مرباوتهيه نوشابه ها) ازديربازموردتوجه مردم ايران وسايرملل بوده وهست .قدمت زرشك رابه دوره اثوسن نسبت مي دهند1ودرايران هم ازساليان قبل تابه امروزگياه شناخته شده مردم بوده است .بطورطبيعي ووحشي درمناطق مختلف ايران مي رويد.تنهادراستان خراسان بصورت كاشته شده نوع بي د …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *