حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی

حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی


سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 26     فهرست مطالب :   تاریخچه علت پیدایش   اساس حرارت دهی اهمیک عوامل موثر در طراحی سیستم اهمیک عوامل موثر درتغییر هدایت الکتریکی عوامل موثر درتغییر میدان  الکتریکی موقعیت میدان الکتریکی با جریان مواد هیتر اهمیک ستون حرارت دهنده سیستم اهمیک حرارت دهی کاربرد ها Electroporationدر OH اثرات oh بر روی انواع مواد غذایی گرم کردن مجدد مواد غذایی بسته بندی شده مزایای OH  مشکلات استفاده از OH     کلمات کلیدی : حرارت دهی , اهمیک , مواد غذایی , الکتریکی , سیستم , بسته بندی , صنایع غذایی   …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *