پاورپوینت روش هاي نگهداري گوشت
نوع فایل power point قابل ویرایش 27 اسلاید قسمتی از اسلایدها گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند. نگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد. باتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها در استخوانها و ماهيچه ها و غدد لنفاوي نگهداري گوشت نسبت به اكثرمواد غذايي ديگر مشكل تر است. فهرست مطالب و اسلایدها مقدمه آلودگي هايي كه ممكن است تا قبل از فرآوري وارد گوشت شود شرايط بسته بندي شرايط نگهداري گوشت عمل آوري شده استفاده از درجه حرارت استفاده از درجه حرارت هاي پايين نجماد ستفاده از تشعشع نگهداري به روش خشك كردن عمل آوري استفاده از مواد نگهدارنده دود دادن آنتي بيوتيك نگهدارنده هاي شيميايي …