پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی
نوع فایل power point قابل ویرایش 44 اسلاید قسمتی از اسلایدها: خمير مايه از نوعي مخمر بنام ساكاروميسس سرويزيه تشكيل شده است. خمير مايه موجود زندهاي است تك سلولي كه طي روند پيچيدهاي نشاسته و قندهاي موجود در آرد را نهايتاً تبديل به گاز كربنيك و الكل مينمايد. گاز كربنيك توليد شده موجب متخلخل شدن بافت خمير و انبساط آن ميشود كه به اصطلاح خمير «ور» ميآيد. الكل توليد شده در هنگام پخت تبخير شده و يكي از عوامل اسفنجي شدن نان است. خمير مايه به علت شكستن زنجيرههاي بلند نشاسته هضم نان را براي دستگاه گوارش آسان ميكند (همانطور كه تجربه كردهايد نانهاي خميري كه درست تخمير نشده باشند يا با جوش شيرين تهيه شده باشند، در اغلب موارد موجب سوء هاضمه و يا به اصطلاح «ترش كردن» ميشدند. اما نانهايي كه به مدت طولاني تخمير شده باشند مانند سنگگ اين حالت را ايجاد نميكنند.) فهرست مطالب و اسلایدها: فاضلاب کارخانه خمیر مایه معرفی خمیرمای …