روش های تشخیص تقلبات شیر

روش های تشخیص تقلبات شیر


سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 19       فهرست مطالب :   تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر تشخیص آب نمک در شیر تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل تشخیص شیر باز ساخته یا شیر خشک در شیر تشخیص آب پنیر افزوده شده به شیر روش تشخیص پرمیت در شیر خام تشخیص اوره در شیر خام تشخیص قند افزوده شده به شیر تشخیص چربی جایگزین شده در شیر تشخیص مواد خنثی کننده در شیر تشخیص مواد بازدارنده رشد میکروبی تشخیص آنتی بیوتیک ها تشخیص آب اکسیژنه تشخیص فرم الدئید تشخیص هیپوکلریت ها     کلمات کلیدی : شیر , صنایع غذایی , تقلب , تشخیص , شناسایی …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *