پاورپوینت درباره ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده ید دار
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید: 24 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی •پيرامون نمك طعام – يك ماده شيميايي به صورت بلورهاي سفيد مکعبي شکل با دانه هاي ريز يا پودر شور مزه بدون پوست – از فرمول Nacl تبعيت مي كند -اين ماده شيميايي جاي خاصي در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوري هم آمده است. در احاديث هم توصيه شده در شروع هر وعده غذائي بهتر است که اول مقدار کمي نمک بخوريم. كاربرد نمك در صنايع غذايي – نمک ، علاوه بر اين که طعم خوبي به مواد غذايي مي دهد از رشد ميکروارگانيسم هاي نامطلوب در محصول جلوگيري مي کند و بافتهاي محصول را هم محفوظ نگه مي دارد . -چربيها را در محصولاتي مثل سوسيس و کالباس پخش مي کند . – در ميوه ها و سبزي هاي کنسرو شده شرايط مناسبي را براي فعاليت ميکروارگانيسم هاي مطلوب ايجاد مي کند. •منابع استخراج نمك نمك در طبيعت به دو صورت وجود دارد 1-&nbs …