آنزيم ها در صنایع غذایی

آنزيم ها در صنایع غذایی


سمینار کامل(پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 78     مقدمه : آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور  برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند  و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند   اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون  باعث افزايش سرعت واکنش شده  و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفاکتور هايي ازجمله حاوي يونهاي فلزي باشند .   در این سمینار به معرفی انواع آنزیم ها پرداخته و هر یک را به صورت کامل همراه با فرمول شیمیایی و شکل همراه با طبقه بندی و کاربرد آن ها توضیح می دهد.   کلمات کلیدی : آنزیم , شیمی مواد غذایی , کاربرد , صنایع غذایی …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *