پاورپوینت در مورد پخت و پزصحيح و ظروف پخت و پز -23 اسلاید

پاورپوینت در مورد پخت و پزصحيح و ظروف پخت و پز -23 اسلاید


ظروف مواد غذايي: 1-ظروف آلومينيومي: 2-ظروف مسي: 4-ظروف نچسب:                   5-ظروف ملامين: 6-ظروف پيركس: 7-ظروف يك بار مصرف: نکاتی که بايد در سرخ کردن غذا به خاطر داشت: عوامل موثر بر قابليت دوباره استفاده کردن روغن: برای استفاده مجدد از روغن موارد زير را مدنظر داشته باشيد: … …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *