پاورپوینت در مورد شیمی و فناوری غلات-87 اسلاید

پاورپوینت در مورد شیمی و فناوری غلات-87 اسلاید


شیمی و فناوری غلات —قوت غالب ◦50 درصد کربوهیدرات ◦یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری ◦50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B — از نظر منشا: علفهای وحشی ◦جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله ◦گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا –(Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید)  – (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم  (تترا پلوئید) –T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید) —ارقام دیگر گندم: ◦Spelt , Emmer, Kamut  –نوعی Emmer  به نام Durum… —انواع ذرت —جو — چاودار —جو دوسر یا یولاف —اهمیت رطوبت در معاملات غلات —مهمترين ميكروفلوراي غلات در حين نگهداري، قارچها —تاسيسات ذخيره اي سيلو —اكسيد اتيلن: —وجود پروتئين‌هائي مانند فريابيلين (Friabilin) و پيوروايندولاين (Puroindoline) بر روي نشاسته     —ژلاتينه شدن، تشكيل خمير و تنزل كيفيت ذرت در نشاسته: —تنزل كيفيت:Retrogradation   —تغييرعملكرد نشاسته از طریق تعدیل شيميائي   —انواع تعدیل شیمیایی:   —كنترل تورم گرانول‌ها با پيوندهاي عرضي بوجود آمده —توليد نشاسته اي …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *