پاورپوینت در مورد شیمی و فناوری غلات-87 اسلاید
شیمی و فناوری غلات قوت غالب ◦50 درصد کربوهیدرات ◦یک سوم پروتئین و تا 85 درصد کالری ◦50 تا 60 درصد ویتامین های گروه B از نظر منشا: علفهای وحشی ◦جو Hordeum vulgre سابقه 5000 ساله ◦گندم در نواحی معتدل مانند اوراسیا (Triticum monoccum) Einkorn 7 جفت کروموزوم (دی پلوئید) (T.dicoccum) Emmer 14 جفت کروموزوم (تترا پلوئید) T.aestivum 21 جفت کروموروم (هگزا پلوئید) ارقام دیگر گندم: ◦Spelt , Emmer, Kamut نوعی Emmer به نام Durum… انواع ذرت جو چاودار جو دوسر یا یولاف اهمیت رطوبت در معاملات غلات مهمترين ميكروفلوراي غلات در حين نگهداري، قارچها تاسيسات ذخيره اي سيلو اكسيد اتيلن: وجود پروتئينهائي مانند فريابيلين (Friabilin) و پيوروايندولاين (Puroindoline) بر روي نشاسته ژلاتينه شدن، تشكيل خمير و تنزل كيفيت ذرت در نشاسته: تنزل كيفيت:Retrogradation تغييرعملكرد نشاسته از طریق تعدیل شيميائي انواع تعدیل شیمیایی: كنترل تورم گرانولها با پيوندهاي عرضي بوجود آمده توليد نشاسته اي …