پاورپوینت در مورد محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده) -25 اسلاید

پاورپوینت در مورد محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده) -25 اسلاید


مقدمه محصولات شیر اسیدی شده از شیر پاستوریزه یا خامه پاستوریزه تهیه میشود . همه محصولات شیر اسیدی شده دارای یک خصوصیت مشترک هستند آن هم  حضور اسید لاکتیک تشکیل شده بوده که منتهی به انعقاد پروتئین شیر می شود . اهمیت ::: انواع : تکنولوژی تولید ماست: 1 ) کشت های آغازگر: 2 ) آماده سازی کشت: 3 ) استاندارد کردن ماده خشک: … تکنولوژی تولید کفیر: … توليد دوغ كره تکنولوژی توليد : … …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *