پاورپوینت درباره كاهش ضايعات محصولات كشاورزي
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید: 70 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی موارد قانوني مرتبط با ضايعات محصولات كشاورزي و امنيت غذايي در قانون برنامه چهارم ◈بند ه ماده 18 حمايت از گسترش صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي به نحوي كه در صد محصولات فرآوري شده حداقل به ميزان دو برابر وضع موجود افزايش يافته و موجبات كاهش ضايعات به ميزان ( 50 % ) فراهم گردد. ◈ بند د ماده 84 : دولت موظف است ‘ به منظور نهادينه كردن مديريت ‘ سياستگذاري ‘ ارزشيابي و هماهنگي اين قلمرواز جمله : امنيت غذا و تغذيه كشور ‘ تامين سبد مطلوب غذايي و كاهش بيماري هاي ناشي از سوء تغذيه و گسترش سلامت همگاني در كشور ‘ افدامهاي ذيل را به عمل آورد: .1ايمني غذا .2كاهش ضايعات مواد غذايي از توليد به مصرف شرح وظايف دفتر امور كاهش ضايعات محصولات كشاورزي ◈تهيه و تدوين استراتژی، خط مشی ها، سياستها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مورد نياز مديريت کاهش ضايع …