پاورپوینت شکلات و انواع آن

پاورپوینت شکلات و انواع آن


              نوع فایل: power point قابل ویرایش 69 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: تعريف شكلات: شكلات در واقع نوعي سيتم كلوئيدي است كه در آن فاز مايع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكيل مي دهند.شكلات ها در دماي اتاق به حالت جامد مي باشند ولي به محض قرار گرفتن در دهان ذوب مي گردند. دليل اين خاصيت وجود نوعي چربي در تركيب شكلات است كه كره كاكائو ناميده مي شود. كره كاكائو در دماهاي زير 25 درجه جامد است و به هنگام تهيه شكلات با كاكائو و شكر تركيب مي شود. نقطه ذوب اين چربي تقريبا برابر با دماي بدن است روكش هاي شكري: پوشش دهي شكري با استفاده از روش پنينگ انجام مي گيرد كه در طي آن شكلات يا مغزهاي ديگر را با شكر مي پوشانند. در اين روش كنترل دما در pan و كاهش رطوبت در پوشش شكري بسيار مهم است. پس از تهيه مغزهاي شكلاتي كه به شكل عدس مي باشند, آنها را پس از بسته شدن كامل به داخل pan مي ريزند. محلول شكري كه حاوي آب و شكر و ژلاتين و رنگ خوراكي تيتانيوم دي اكسايد مي باشد كه رنگ سفيدي نيز دارد, اكنون مخلوط حاصله را به داخل pan مي ريزند ت …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *