پاورپوینت تغذيه وبهداشت مواد غذايي
نوع فایل:power point قابل ویرایش:50 اسلاید قسمتی از اسلایدها: قبل از تهيه غذا،دستها با آب وصابون شسته شوند دستها بعد از توالت رفتن با آب وصابون شسته شوند كليه ظروف كثيف و وسايل آشپزخانه بعد از مصرف شسته شوند سبزي ها وميوه ها قبل از مصرف يا پخت با آب سالم شسته شوند مواد پخته وخام در كنار يكديگر نگهداري نشوند روي مواد غذايي پوشانده شود براي نگهداري مواد پخته وخام از يخچال استفاده شود براي استفاده مجدد ازغذاي پخته غذا بايد خوب حرارت داده شود غذا بلافاصله پس از پخته شدن مصرف شود آب مصرفي براي پخت وپزوآشاميدن سالم باشد از دوره گردها مواد غذايي خريداري نگردد غذا توسط افراد بيمار تهيه نشود آشپزها وكارگرها هر6ماه يكبار از نظر بيماري ريوي وروده اي مورد آزمايش قرار گيرند فهرست مطالب واسلایدها: تعريف تغذيه اين نيازها عبارتند از مواد تشكيل دهنده غذا پروتئين ها كربوهيدرات ها چربي ها ويتامين ها مواد معدني آب نيازمنديهايي تغذيه اي گروههاي غذايي گروه ميوه وسبزي كالري کمبودهاي تغذيه اي اخت …