پاورپوینت در مورد ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار -نمک طعام-24 اسلاید

پاورپوینت در مورد ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار -نمک طعام-24 اسلاید


– يك ماده شيميايي به صورت بلورهاي سفيد مکعبي شکل با دانه هاي ريز يا پودر شور مزه بدون پوست – از فرمول Nacl تبعيت مي كند -اين ماده شيميايي جاي خاصي در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوري هم آمده است. در احاديث هم توصيه شده در شروع هر وعده غذائي بهتر است که اول مقدار کمي نمک بخوريم. كاربرد نمك در صنايع غذايي – نمک ، علاوه بر اين که طعم خوبي به مواد غذايي مي دهد از رشد ميکروارگانيسم هاي نامطلوب در محصول جلوگيري مي کند و بافتهاي محصول را هم محفوظ نگه مي دارد . -چربيها را در محصولاتي مثل سوسيس و کالباس پخش مي کند . – در ميوه ها و سبزي هاي کنسرو شده شرايط مناسبي را براي فعاليت ميکروارگانيسم هاي مطلوب ايجاد مي کند. منابع استخراج نمك ناخالصيهاي موجود در نمك ناخالصيهاي فلزات سنگين عوارض مصرف نمكهاي تصفيه نشده روش مكانيزه توليد نمك تصفيه يد دار كردن نمك يد چيست ؟ اختلالات ناشي از كمبود يد اثرات اجتماعي اقتصادي كمبود يد چند توصيه پيرامون نحوه مصرف و نگهداري نمكهاي تصفيه اي …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *