پاورپوینت در مورد روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي -25 اسلاید

پاورپوینت در مورد روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي -25 اسلاید


مشخصات برنج خوب -برنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت شيشه اي توپر،بدون داشتن دانه هاي سفيد و خرده باشد.   -نوك برنج نبايد حالت سفيد داشته باشد.   -برنج پخته در مقايسه با برنج خام بايد سفيد رنگ ،كشيده،دانه ها يك اندازه و داراي طعم و بو و رنگ مناسب باشد. -تفاوت برنج ايراني و پاكستاني:برنج پاكستاني حالت شيشه اي دارند و دانه ها اگر در نور بگيريم از پشت سايه مي اندازد ولي برنج ايراني حالت شيشه اي توپر دارد و از پشت سايه نمي اندازد. مشخصات گوشت فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن مشخصات ماهي تازه تخم مرغ هايي كه داراي نواقص زير باشند بايد از مصرف خارج گردند:آلودگي تخم مرغ بازرسي محتويات قوطي كنسرو… …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *