پاورپوینت در مورد روش های نگهداری مواد غذایی -36 اسلاید

پاورپوینت در مورد روش های نگهداری مواد غذایی -36 اسلاید


بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي   معاش روزانه هم ي شه در فکر ذخ ي ره و نگهدار ي مواد غذا يي هم بوده است ممانعت از بروز فساد توسط از ب ي ن بردن عوامل خارج ي و داخل ي و ي ا به تعو ي ق انداختن رشد  آنها م ي باشد. نگهدار ي مواد غذا يي   اغلب با آماده کردن آنها توأم است . اهداف نگهداری :   از ب ي ن بردن فلور م ي کروب ي موجود در مواد غذائ ي به طور کامل و از ب ي ن بردن م ي کروارگان ي سم ها ي پاتوژن و خطرناک ب) جلوگ ي ر ي از تکث ي ر م ي کروارگان ي سم ها به طور مداوم و ي ا در زمان ي مع ي ن روش حرارتی پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد. .. استفاده از سرما… خشک کردن… تغلیظ… تخمیر… عمل آوری و شور کردن… نگهدارنده های شیمیایی مورد استفاده در غذاها عبارتند از : …   …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *