پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن

پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن


                نوع فایل:POWER POINT قابل ویرایش:82 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: نکات لازم در غذا خوردن سكون و آرامش پس از غذا؛ جهت توجه حرارت به معده و افزايش سرعت هضم، مگر حركت كم در حد چند قدم. چنانچه در حديث نبوي وارد شده: «سِر بَعدَ العَشاءِ وَلَو بِقَدَمَينِ» خوردن بايد در هنگام اشتهاي راستين باشد؛ زيرا كه در هنگام سيري و امتلا باعث تداخل و هيضه و امراض رديه است.  و در هنگام غلبه اشتها و گرسنگي نيز، نبايد از خوردن امتناع شود چون باعث ريختن صفرا و مواد رديه به معده و حدوث تهوع و قي و اسهالات و هيضه. در صورت تأخير در خوردن بايد در حد پنج مثقال سكنجبين یا قدري آب ليمو و يا انار ترش ميل نموده، آنگاه غذا ميل نمايند در يك وعده نبايد غذاهاي مختلف خورد و روي يك غذا هم نبايد غذاي ديگري خورد چون باعث حيرت طبيعت و فساد هضم مي‌‌گردد.  بهترين مراتب خوردن براي افراد معتدل و متوسطين آن است كه يك روز، صبحانه و شام و روز ديگر، نهار ميل شود.   براي كودكان و جوانان گرم‌مزاج: روزي 3 بار و براي پيرا …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *