پاورپوینت سابقه و اهمیت باکتریوفاژها در محصولات غذایی

پاورپوینت سابقه و اهمیت باکتریوفاژها در محصولات غذایی


                  نوع فایل: power point قابل ویرایش 17 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه اکتریوفاژها یکی از فراوان ترین موجودات زنده طبیعت هستند و مدت طولانی است که به جهت توان بالقوه خود براي مقاصد درمانی مورد توجه قرار گرفته اند. در سال هاي اخیر تجویز بی رویه آنتی بیوتیک ها و افزایش مقاومت پاتوژن ها نسبت به آنتی بیوتیک ها، نیاز به راه کار هاي جایگزین براي مبارزه با بیماري هاي عفونی را پر رنگ تر کرده است.   فهرستمطالب و اسلایدها: چکیده مقدمه چرخه زندگی لیتیک و لیزوژنیک باکتریوفاژ منابع آلودگی فاژ و راه حل شناسایی ، شمارش و افتراق فاژها روش های مناسب شناسایی فاژ سیستم های آنتی فاژ طبیعی شکافتن اسیدهای نوکلئیک فاژ سیستم های آلودگی ناموفق استفاده از فاژها در مواد غذایی نتیجه گیری منابع …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *