پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن


فرمت فایل: پاورپوینت قابل ویرایش     تعداد اسلاید: 49   قسمتی از پاورپوینت :   —فهرست —هدف —مقدمه و تاريخچه —مايكوتوكسين ها •خصوصيات مايكوتوكسين ها •فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم   —افلاتوكسين ها •انواع آفلاتوکسین ها •كپك هاي مولد افلاتوكسين •فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسين •مواد غذايي حاوي افلاتوكسين ها   —افلاتوكسين M •نحوه تبديل آفلاتوكسين  B1  به M1   —حد مجازافلاتوكسين M1 •جهان •ايران       —شیوع افلاتوکسین M1در جهان —شیوع افلاتوکسین در شیر مادر —اثرات سمی افلاتوکسین —روش‌های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین‌ها   —روش هاي خنثي سازي ،‌ حذف و غير فعال كردن —افلاتوکسین ها —نتیجه —پیشنهادات     —مقدمه و تاريخچه :     مايكوتوكسين ها متابوليتهاي ثانويه قارچها هستند كه داراي اثرات سمي ، سرطان زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند .     واژه مايكوتوكسين از …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *