پاورپوینت بررسی و ارزیابی اصلاح نباتات در مهندسی ژنتیک
فرمت فایل: پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 32 قسمتی از پاورپوینت : عمدترين اهداف اصلاح نباتات 1- بهبود كيفيت 2- افزايش توليد در واحد سطح: 3- مقاومت به آفات و بيماري: 4- مقاومت به تنشهاي محيطي 1- بهبود كيفيت كيفيت خصوصيتي است كه باعث افزايش ارزش محصول ميشود كيفيت در جائي ممكن است به ارزش غذايي يك غله يا طعم و بافت يك ميوه تلقي شود. كيفيت جزء مهمي از هر برنامه اصلاح نباتات محسوب ميشود. به عنوان مثال ژنوتيپهاي مختلف گندم آرد توليدي حاصل از آن را تحت تاثير قرار داده و نهايتاً حجم و بافت و رنگ نان را مستقيماً تحت تاثير قرار ميدهد. بهرحال در گياه اصلاح شده از لحاظ پروتئين و اسيدهاي آمينه ممكن است متفاوت باشد. در اهداف توليد نباتات علوفهاي توجه به كيفيت علوفه همواره مسئله خوشخوراكي و ارزش تغذيهاي را در بردارد در گياهان زينتي كيفيت مفهومي جدا از گياهان زراعي دارد. خصوصيات كيفي در گلهاي زينتي عمدتاً همچون شكل ظاهر، شدت و ميزان عطر ساطع شده و وجود و عدم وجود تيغ، تعداد گلبرگ را شامل مي شود. در …