پاورپوینت بیماری های تغذیه ای

پاورپوینت بیماری های تغذیه ای


فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش      تعداد اسلاید: 36   قسمتی از پاورپوینت :     انواع سوء تغذیه سوء تغذیه اولیه : یکی از اجزاء یا همه آنها در رژیم غذایی وجود ندارد. سوء تغذیه ثانویه : (وضعیتی) منبع مواد غذایی کافی است ولی      الف) بیماریهای گوارشی      ب) بیماریهای تحلیل برنده مزمن      ج) بیماریهای حاد بحرانی     •علل شایع کمبودهای تغذیه ای •فقر ( PEM) •بی اطلاعی •الکلیسم مزمن •بیماریهای حاد و مزمن (سوختگی، سرطان) •محدودیت های غذایی تحمیل شده از طرف خود فرد (بی اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی) •بیماریهای گوارشی، سندرم های سوء جذب •درمان های دارویی     (PEM) سوء تغذیه پروتئین – انرژی PEM شدید ، جدی و کشنده است. در کشورهای فقیر شایع است . عامل مرگ مستقیم یا غیرمستقیم مرگ کودکان زیر 5 سال PEM بصورت دامنه وسیعی از سندرم های بالینی تظاهر میکند. دو سر طیف بیماری کواشیوکور و ماراسموس است .   …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *