پاورپوینت اصول بهداشت وبازرسي گوشت در كشتارگاه طيور

پاورپوینت اصول بهداشت وبازرسي گوشت در كشتارگاه طيور


فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش      تعداد اسلاید: 123   قسمتی از پاورپوینت :     اقدامات قبل از كشتار الف)بارگيري وحمل  طيور به  كشتارگاه 1-گله طيور بايد 48 ساعت قبل بارگيري به كشتارگاه ،توسط دكتر فارم يا  كارشناس دامپزشكي مورد معاينه درمانگاهي قرار گيرد 2-كشتار ترجيحا در كشتارگاه طيور داخل استان ويا نزديكترين كشتارگاه انجام شود 3-درصورت فقدان كشتارگاه ويا كمي ظرفيت كشتارگاهي با رعايت ضوابط حمل واخذ مجوز به استان همجوار بلامانع  4-درخصوص مرغ مادر وتخمگذار درصورت نبود امكانات كشتارگاهي با تاييد سلامت گله امكان كشتاردر استان همجوار ميسر است   5-خودروهاي حمل بايد پروانه اشتغال به حمل طيور زنده وگواهي ضد عفوني داشته باشند   6-مرغداران موظفند ازورود خودروهاي فاقد گواهي ضدعفوني به فارم جلوگيري نمايند   7-رعايت پرهيز غذايي ودارويي پيش از كشتار ضروري مي باشد   8-در مرغداري داراي تلفات نامتعارف حداقل 25نمونه خون براي آزمايشات سرولو‍‍ژيك مورد نياز است         ب-حمل ونقل …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *