پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر
فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 25 قسمتی از پاورپوینت : اهميت تغذيه اي شير و فرآورده هاي لبني بر هيچ كس پوشيده نيست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود. از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اينكه شير ماده غذايي است كه از سرعت فسادپذيري بسيار زيادي برخوردار مي باشد توليد بهداشتي ، جمع آوري مناسب ، اصول صحيح نگهداري و فراوري آن اهميت فوق العاده زيادي دارد. ارتقا كيفيت شير خام سبب بهبود در كيفيت انواع فرآورده اي لبني بدست آمده از شير مي گردد. از آنجائيكه بعضاً فاصله مراكز توليد شير تا كارخانجات لبني زياد بوده و در برخي از مناطق براي سرد نگه داشتن شير خام تجهيزات سرمايشي لازم در دسترس نيست يكي از راههاي مناسب براي حفظ كيفيت شير در اين مواقع، فعال كردن سيسم لاكتوپراكسيداز شير مي باشد. شير بطور طبيعي حاوي چند عامل ضد ميكروبي است كه خاصيت باكتري استاتيك يا باكتري …