سمینار کنترل کیفی و ارزیابی خواص پلاستیک های بسته بندی .

سمینار کنترل کیفی و ارزیابی خواص پلاستیک های بسته بندی .


عنوان :  سمینار کنترل کیفی و ارزیابی خواص پلاستیک های بسته بندی  . تعداذ صفحات:     37   صفحه. نوع فایل:   پاورپویینت.   بخشی از متن این فایل بدین شرح است :   چکیده :   زیست کافت بودن (تجزیه پذیر بودن زیستی)، خوراکی بودن و کارآمد بودن فیلم هاي خوراکی سبب شده است که این فیلم ها به عنوان جایگزین هاي فیلم هاي سنتزي به طور وسیع مورد مطالعه، پژوهش و کاربرد قرار گیرند. از جمله کاربردهاي فیلم هاي خوراکی در ارتباط با مواد غذایی می توان به پوشش دادن فرآورده هاي قنادي، میوه ها و سبزيهاي تازه، برخی فرآورده هاي گوشتی، برخی فرآورده هاي لبنی، شکلات، تنقلات، غلات صبحانه اي، طیور و ماهی، فرآورده هاي منجمد، فرآورده هاي خشک شده و خشک شدة انجمادي و نظایر این ها اشاره داشت . کارآیی فیلم هاي خوراکی به شاخص هاي کیفی آن ها مربوط می شود . این شاخص ها نیز به نوبه خود از جنس فیلم و روش تولید آن اثر می پذیرند . در این سمینار، شاخص هاي کیفی فیلم هاي خوراکی، روش هاي سنجش این خواص و روش هاي پایه اي تولید آن ها مورد مرور قرار می گیرد . … چند صفحه بع …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *