پاورپوینت در مورد بهداشت مواد غذایی-نحوه تشخيص فساد مواد غذايي -24 اسلاید

پاورپوینت در مورد بهداشت مواد غذایی-نحوه تشخيص فساد مواد غذايي -24 اسلاید


قسمتی از اسلاید ها         بهداشت مواد غذایی رعايت اصول و موازين بهداشتي در كليه مراحل تهيه ، توليد ، حمل و نقل ، نگهداري ، فروش و عرضه مصرف مواد غذايي در جهت كاهش دادن آلودگي هاي فيزيكي ، شيميايي ، بيولوژيكي را در حدي كه براي سلامت انسان زيان آور نباشد .   بطور كلي عوامل كه موجب فساد مواد غذايي مي شوند عبارتند از : الف ) عوامل ميكروبيولوژي شامل : ميكروبها ، انگلها ، حشرات و جوندگان 1 – از طريق تخريب ساختمان مواد غذايي و تجزيه تركيبات مغذي موجود در آنها 2 – از طريق آلوده كردن مواد غذايي بر اثر ترشح سم يا آلودگي به خود ميكروب ب ) عوامل فيزيكي ، حرارت ، نور ، رطوبت ، زمان ج ) عوامل شيميايي و بيوشيميايي   طرز تشخيص فساد مواد غذايي بهداشت گوشت : گوشت از دو طريق آلوده مي شود : علائم فساد در گوشت خام بهداشت گوشت ماهي علائم فساد در گوشت ماهي علائم فساد در فرآورده هاي گوشتي ( كالباس ، سوسيس )   علائم فساد در گوشت مرغ و طيور بهداشت تخم طيور علائم فساد در تخم مرغ : بهداشت غذاهاي كنسرو شده علائم فساد در كنسروها : بهداشت شير …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *